Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
WISHLIST

Wich one?

celine1. from Celine, HERE // 2. from Celine, HERE

Sommeren nærmer sig og sommer betyder selvfølgelig solbriller. Jeg er i et kæmpe dilemma. Jeg har sparet sammen til et par nye solbriller og har besluttet at det skal være et af ovenstående par. Men er simpelthen fuldstændig vild med begge par, så kan slet ikke beslutte mig. Jeg vil gerne have et par i klassisk sort og er blevet ret vild med cateye-designet, hvilket begge solbriller indeholder. Nr. 1. er skarp og edgy og nr. 2 er super feminin. Hvilken model synes i, at jeg skal vælge? (:

 

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  CathrineLilje
  maj 29, 2014 at 12:08 am

  Hej Malene
  Jeg synes helt klart du skal vælge par nr. 2 de er godt nok fede!

  • Reply
   Malene Mandrup
   maj 29, 2014 at 7:45 am

   Ja. De er de virkelig!

  Leave a Reply