OUTFITS

leather on LEATHER

IMG_7064 copyIMG_7110Collage (10)IMG_7096Collage (9)IMG_7079Jacket from H&M/Shirt from Zara/Scarf from BikBok/Skirt from H&M/Clutch from Adax/Shoes from H&M

De sidste par dage har simpelthen været fantastiske. I torsdags tog jeg til København for at besøge to dejlige veninder. Vi lavede lækker mad sammen og senere tog vi ud i byen og dansede hele natten. Dagen efter var vi på strøget og kigge butikker – de har jo virkelig ALT derovre. Elsker det! Fredag aften var vi i biografen og se 12 years a slave, som er en utrolig rørende og brutal film. Det er en af de film hvor man bagefter sidder og er fuldstændig påvirket. Jeg kan 100% anbefale at tage ind og se den!

Lørdag skulle jeg med toget hjem til Vejle igen og i dag har jeg cyklet og gået rundt i det dejlige vejr med en god veninde. Vi var også inde på Onkel A i vejle og få en håndmad med æg og rejer – MUMS. Det var SÅ godt!

Håber at alle derude også har haft en dejlig weekend! God søndag!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply