OUTFITS

Trenchie

IMG_8387IMG_8394col32IMG_8397IMG_8390Trenchcoat from H&M // Top from Topshop // Shorts from Episode // Bag from Zara // Heels from H&M 

I dag har jeg gået efter et frisk forårslook med en løs trenchcoat og stramme denim shorts. Looket et meget enkelt, men jeg har piftet det op med nogle fine accessories. Efter arbejde tog  jeg ud og løb en tur – 7km. Dejlig start på ugen! Imorgen tager jeg til København i to dage for at se på to lejligheder og hygge med min søde veninde Line. Det glæder jeg mig til!

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Victoria Johansen
  juni 16, 2014 at 4:45 pm

  Så lækkert outfit. Er specielt vild med (og mega misundelig på) din trenchcoat!

  • Reply
   Malene Mandrup
   juni 18, 2014 at 9:22 pm

   Tusind tak! 🙂 Er også ret vild med den!

  Leave a Reply