Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
OUTFITS

Blue & white

IMG_8427IMG_8431IMG_8426
IMG_8434Shirt from Only // Shorts from Zara // Sunglasses from Asos // Bag from Zara // Shoes from Asos // Ring from Sif Jacobs 

Min kusine bliver student i dag (forhåbentlig), så skal ned og tage imod hende sammen med min familie. Senere skal jeg i biografen med min veninde Pernille. Vi skal se 22 Jump Street, som har premiere i dag. Traileren ser rigtig sjov ud, så glæder mig til at se den! I dag har jeg min nye skjorte på, som jeg viste jer i indlægget her og den er allerede en kæmpe favorit i min garderobe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply