BEAUTY NEW IN

New in: Products with Aloe Vera

IMG_3503

For en uge siden modtog jeg disse tre lækre produkter med aloe vera fra kosmetikmærket Forever. De tre produkter jeg modtog var:

  • Aloe Vera Gelly – som er en traditionel aloe vera gel, perfekt til f.eks. solskoldning, myggestik eller tør hud. Jeg har brugt den på irriteret hud, som havde brug for fugt og jeg er slet ikke i tvivl om at den bliver brugt flittigt når først myggene kommer frem til sommer. Konsistensen er som en normal gel og kan i første øjeblik virke lidt klistret, men tørrer hurtigt ind og så mærker man det ikke længere. Gelen koster 149 kroner.
  • Aloe Heat Lotion – denne lotion er perfekt til ømme muskler og massage. Når man arbejder med cremen lidt afgiver den varme til det område den påføres, så man kan få løsnet op i de ømme muskler efter bikini-forberedende træning. Som en bomus trækker den ind i huden så man ikke fedter tøjet ind efter massagen. Lotionen koster 149 kroner.
  • Aloe Propolis Creme – denne creme er hurtigt blevet en favorit. Cremen blødgør den tørre hud på bl.a. hænder og albuer – og mine har virkelig nydt godt af denne creme, som jeg hyppigt bruger. Derudover er den rigtig god til forkølelsessår, som jeg desværre døjer med nogle gange. Konsistensen er en anelse fed – perfekt til tørre hænder. Og som en bonus dufter cremen også rigtig lækkert! Cremen koster 199 kroner.

Jeg er blevet rigtig positivt overrasket over produkterne og er især vild med Aloe Propolis Cremen, som jeg tror bliver en fast inventar hjemme hos mig. Produkterne kan  alle købes i Forevers webshop HER.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply