OUTFITS

Black & Blue

IMG_8500.jpgIMG_8509COL38IMG_8505IMG_8508Jacket from Sheinside // Skirt from Only // Pants from Only // Bag from Mulberry // Shoes from H&M 

Dette outfit havde jeg på i går – super klassisk og stilrent! Min dag i går var rigtig stressende, først var jeg på arbejde i 9,5 timer, derefter skulle jer med toget til København for at se på et værelset, som jeg havde mulighed for at leje. Værelset og hele lejligheden vae rigtig lys og lækker med både vaskemaskine og opvaskemaskine (mega vigtigt!!). Derudover lå den rimelig centralt og min udlejer som jeg skal bo med var super sød! OG JEG FIK VÆRELSET!!! Jeg er SÅ glad! Og jeg flytter ind 1. august, så det bliver vildt spændende. Senere i dag skal jeg til jobsamtale hos Starbucks, der snart åbner på hovedbanegården. Så det ville være perfekt hvis jeg kunne få styr på både lejlighed og job inden jeg flyttede til København! Kryds fingre for mig (-;

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply