WISHLIST

Valentino LOVE

valentinocollage

Disse “Rockstud” stiletter fra Valentino er mine drømmesko! Jeg har haft et stort crush på dem i lang tid, og hvis jeg havde pengene til dem var de helt sikkert mine. Jeg synes, at de fedeste par er dem med sort snude eller dem i nude. Hvilken farve kan I bedst lide? (-:

Efter jeg havde været på arbejde suste Frank og jeg afsted nordpå til Hals i sommerhus. Og sommerhuset er VILDT hyggeligt og ret lækkert! Lige nu venter vi på at aftensmaden bliver færdig og ellers skal vi bare slappe af og hygge os. God aften derude!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Marie Hollesen
    juli 2, 2014 at 8:04 pm

    Normalt er jeg ikke så vild med en spids snude, men de der er faktisk ret lækre, specielt i sort <3

    http://www.mariehollesen.dk

  • Leave a Reply