OUTFITS

Striped wide legs

IMG_8730IMG_8742col47IMG_8744IMG_8735Top from Bangkok // Pants from H&M // Shoes from Blink // Sunglasses from Céline // Wallet from Adax // Ring from Sif Jacobs

I dag har jeg min transparante top på, som jeg købte på et marked i Bangkok og mine stribede viddebukser. Dette sæt er perfekt til en dag som i dag, hvor det ikke er for varmt men heller ikke koldt. Jeg er blevet ret glad for at tage toget frem og tilbage til Odense. Toget er ikke særlig fyldt, og så kan jeg bruge tiden på at arbejde på bloggen. Senere idag skal jeg til tandlæge – krydser fingre for nul huller! God dag piger (-:

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  High on Fashion
  juli 16, 2014 at 11:36 am

  Hvor ser du fin ud 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 16, 2014 at 2:35 pm

   Tusind tak! 🙂

  Leave a Reply