OUTFITS

A little lace

IMG_8807IMG_8809IMG_8817IMG_8808IMG_8819IMG_8803Top from Vila // Shorts from Zara // Shoes from Asos // Sunglasses from Céline // Bag from Zara // Ring from Sif Jacobs // Necklace from Pilgrim

Planen var at ligge dette indlæg ind i går, men nettet var simpelthen håbløst på Fanø. Men nu er jeg hjemme igen efter nogle super hyggelige dage med familien. Vejret var fantastisk og vi brugte en masse tid ved stranden, hvor vi solede os og var ude og bade. Inden vi skulle hjem i dag, cyklede vi ind til Sønderho, som er en rigtig hyggelig by med gamle stråtægtshuse. Den danske sommer er nu ikke helt dårlig!

Dette outfit er fra i fredags inden vi tog afsted. Blonde toppen er ny, og synes at den er ret fin og så kan den styles med det meste.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply