Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
OUTFITS

geographic PRINT

IMG_7166 copyIMG_7172Collage (17)IMG_7185IMG_7171IMG_7182IMG_7164Coat from Sheinside/Pants from Zara/Shirt from H&M/Bag from Mulberry/Sunglasses from RayBan/Shoes from H&M

Er rigtig glade for mine bukser fra Zara. Elsker det geografiske print som sandsynligvis er inspireret af Afrika. De kan tilføre ethvert outfit lidt gnist og så er de vildt dejlige at have på! Min weekend består af arbejde – ikke så spændende. Men i aften skal jeg være sammen med min kæreste og vi skal rigtig hygge! Jeg håber at I har en mere spændende weekend end mig – hvad skal I lave?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply