OUTFITS

Little white dress

IMG_8862IMG_8877col49IMG_8868IMG_8863Dress from H&M // Jacket from H&M // Necklace from H&M // Sunglasses from Céline // Heels from H&M 

Der er åbnet en super lækker isbar i Vejle ved Lido Cafeen og den skulle Frank og jeg selvfølgelig ned og prøve i søndags. Der var en masse lækre varianter og jeg fik en vaffelis med rabarber, mango og chokolade – MUMS! Kan helt klart anbefales. Selvom at vi bare skulle ned og have en is, havde jeg sådan lyst til at gøre mig lidt fin – kender I ikke det? Så jeg tilsatte nogle fine smykker og et par høje hæle for et feminint look. Ærger mig lidt over at vi ikke fik taget nogle billeder af kjolens ryg, da den var super fin! Det må blive en anden gang (-:

is

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  High on Fashion
  juli 23, 2014 at 10:20 am

  Lækkert outfit 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 24, 2014 at 7:59 am

   Tusind tak! 🙂

 • Reply
  Helena
  juli 23, 2014 at 6:43 pm

  Hvor er det et fint outfit! Jeg har også hørt meget godt om den nye isbar, men jeg har endnu ikke prøvet den 🙂

  http://itson.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   juli 24, 2014 at 7:58 am

   Mange tak! Den kan helt klart anbefales! 🙂

  Leave a Reply