OUTFITS

At the beach

IMG_3901IMG_3914Dress from Vero Moda // Sunglasses from Asos // Sandals from H2O x Stine Goya

Jeg synes godt nok, at jeg er færdig om morgenen i øjeblikket. Jeg har virkelig svært ved at komme ud af sengen. Og det er på ingen måde lettere at stå op lidt over 6, når min kæreste holder ferie og kan sove længe. Men sådan er det jo!

Jeg prøver virkelig at få noget ud af dagene; først op og i skole og derefter noget sommerhygge. Tage ned og få en is, spise middag med en god veninde, lave lækker grillmad og tage til stranden selvom det er eftermiddag. Jeg har besluttet, at selvom jeg går i skole vil jeg stadig mærke sommeren! Derfor tog Frank og jeg til stranden i går, efter jeg havde været i skole og det var SÅ lækkert. Man bliver jo nød til, at nyde solen mens den er her og lidt sol er bedre end ingen sol.

Lige nu sidder jeg i toget på vej i skole og glæder mig til en dag, hvor den står på hygge med klassen. I må nyde solen og det gode vejr! (-:

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply