OUTFITS

Bronze culotte pants

IMG_8967IMG_8981col57IMG_8991IMG_8983Top from H&M // Pants from Zara // Sunglasses from Céline // Bag from Zara // Shoes from Asos

Er helt vild med mine nye culotte bukser fra Zara. Culotte bukser er perfekte til denne overgangstid, hvor det hverken er varmt eller koldt, da de har en god længde og en vidde i buksebenene. Her har jeg stylet dem med en løs top, men man kan også style dem med en strik når det bliver koldere.

Jeg har en rigtig god nyhed mht. den jobsamtale jeg var til i fredags. Det fortæller jeg en masse om i et indlæg imorgen! Hav en dejlig aften derude (-:

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Sanne
  august 25, 2015 at 7:31 pm

  Hejsa. Super fedt outfit. Hvor har du købt bukserne? Online eller i butik?
  Sanne :grinning:

  • Reply
   Malene Mandrup
   august 25, 2015 at 8:39 pm

   Hej Sanne 🙂 Mange tak! Bukserne er fra Zara. Jeg købte dem online sidste år.

  Leave a Reply