OUTFITS

Yellow & white

IMG_9140IMG_9138IMG_9137col60IMG_9133Jacket from Zara // Top from H&M // Shorts from Zara // Shoes from Bianco 

Her er et outfit fra søndag aften, hvor vi spiste fin middag på Comwell. Det regnede desværre helt vildt, så vi blev nød til at tage billederne indenfor. Det var super ærgerligt, da der var de bedste muligheder for en fed location til outfit-billederne.

I morges stod Frank og jeg op og løb en tur for at se området jeg bor i. Senere gik vi ind til byen og spiste frokost på en café, der hedder Kompa9 – det var super lækkert! Ellers har vi bare slentret rundt i Københavns gader og parker. Er rimelig træt i benene efter alt dette, så i aften står den vist bare på afslapning! (-:

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply