OUTFITS

Black, blue & white

IMG_9194IMG_9196IMG_9188Jacket from MDK by Munderingskompagniet // Shirt from Only // Shorts from Zara // Shoes from Asos 

 I lørdags var jeg i byen med nogle fra min gamle gymnasieklasse. Og det gik vildt for sig må man sige. Kender I ikke det, når man lige skal bruge en ekstra dag på at komme helt ovenpå igen? Så jeg har bare lagt i sengen siden jeg kom hjem fra arbejde og skal helt sikkert tidligt i seng i aften. Dette outfit er fra i sidste uge, hvor Frank og jeg var på Comwell Kellerspark. Hav en dejlig aften, ladies! (-:

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  High on Fashion
  august 25, 2014 at 7:55 pm

  Lækkert outfit 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   august 26, 2014 at 6:18 pm

   Tak søde!

  Leave a Reply