BEAUTY

Murad Skin Care

Murad daily cleansing foam, HERE // Murad balancing moisturizer, HERE

Selvom jeg renser min hud morgen og aften, har jeg på det sidste døjet med urenheder i ansigtet. Det er utrolig frustrerende, da jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved det. Jeg var derfor nede og spørge om vejledning ved skønhedsklinikken Caroline Bjerring, hvor de anbefalede mig de to ovenstående produkter.

Murad daily cleansing foam er en dobbeltvirkende renseskum og toner som fjerner snavs, olie og poretilstoppende urenheder og sammentrækker porerne uden at virke udtørrende. Murad balancing moisturizer er en super let og oliefri fugtighedscreme, som bibeholder en sund og frisk hud. Samtidig indeholder den SPF 15. Jeg håber virkelig, at produkterne hjælper. Har I nogle erfaringer med hudplejeprodukter fra Murad?

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply