OUTFITS

Easy chic

IMG_9388COL66IMG_9371COL65IMG_9386Shirt from H&M // Trousers from Zara // Sandals from Zara // Sunglasses from Céline // Bag from Zara

Min kæreste har været på besøg i weekenden, og vejret var så fantastisk i går, at vi simpelthen blev nød til at nyde det med en is.  Derfor tog vi hen til en isbar, der hedder Olufs is, hvor man kan få hjemmelavet italiensk is. Er der nogen af jer der har været der?

Vi fik en karamel-gelato dyppet i mørk chokolade og drysset med islands flagesalt og en toblerone-gelato dyppet i lys chokolade og pyntet med forskellige chokoladevarianter – de smagte fantastisk!!! Isstedet ligger på Østerbro (kun 500m fra hvor jeg bor – mega nice), og kan helt klart anbefales. Jeg har lagt et par billeder op på min instagram HER, hvis nogle skulle være interesserede.

Her er et par outfitbilleder, hvor jeg har iført mig min lyse turtleneck og bronze culottes, for lyst og feminint look. God søndag! (-:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply