OUTFITS

Masculine blazer vest

IMG_9308IMG_9320IMG_9302Vest from H&M // Top from Vila // Pants from H&M // Bag from Mulberry // Shoes from H&M

Her er et herreinspireret og minimalistisk look fra sidste weekend, hvor jeg var hjemme og besøge mine forældre. Er ret vild med min maskuline blazer vest og mine bukser med hvid stribe i siden. Billederne er taget ude i vores store og smukke have, som indeholder et væld af forskellige blomster og træer. Jeg må indrømme at den er noget af det, som jeg savner allermest når man bor i en lille lejlighed. Hav en dejlig aften, piger.

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  High on Fashion
  september 11, 2014 at 10:46 pm

  Du ser altså bare fin ud 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   september 13, 2014 at 7:03 pm

   Tusind tak! 🙂

  Leave a Reply