OUTFITS

Army trousers & turtleneck

IMG_9337IMG_9356IMG_9343IMG_9350Turtleneck shirt from H&M // Trousers from H&M studio collection, HERE // Sunglasses from Asos, HERE // Shoes from Greece // Bag from Mulberry // Watch from Triwa, HERE

Her er et outfit fra i går, hvor jeg var til event ved Nelly.com. Vejret var jo fantastisk, så må indrømme at jeg havde det en smule varmt iført min langærmede turtleneck. Men man må jo lide for skønheden – eller noget….. Jeg er fuldstændig forelsket i mine bukser fra H&M’s studio-kollektion, de er så dejlige at have på og så kan de styles med rigtig mange items fra min garderobe – total win win. Senere i dag smutter jeg til Herning for at besøge min kæreste henover weekenden – det glæder jeg mig til!!!!

Nå, men jeg vil smutte på arbejde – I må have en dejlig weekend (-:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply