Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
NEW IN

New in: wide belt

IMG_9495

Belt from H&M, HERE

Dette efterår er det brede bælte et musthave i ens garderobe.  Det brede statementbælte blev præsenteret i AW14-kollektionerne fra eksempelvis Balmain, Marc by Marc Jacobs og Burberry Prorsum, hvilket highstreetkæderne som H&M, COS, Asos og Zara hurtigt fangede.

Jeg har lige købt dette brede taljebælte i læder med metalspænde, som også kan fåes i vinrød. Det er et vildt fedt bælte, som kan puste liv til ethvert outfit og gøre det mere spændende. Jeg vil bruge det til alt fra kjoler, sweaters, blazers og frakke for at markere min talje og skabe en feminin silhuet. Bælterne fra COS HER og ASOS HER , er også ret fede. Jeg tjekker ind igen senere, hav en dejlig dag!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply