OUTFITS

Black & white stripes

IMG_9399IMG_9414IMG_9398

Shirt from H&M // Culotte pants from H&M // Bag from Zara, HERE // Sunglasses from Céline, HERE // Loafers from Alexander Wang, HERE 

Godmorgen søde læsere! Så er det mandag og ugen er i gang. Jeg har lige været på en frisk løbetur rundt om søerne – fantastisk start på dagen. Det er altid meget lettere at komme afsted om morgenen (ihvertfald for mig), og så forbrænder man også mere fedt når man løber på tom mave, da kulhydratdepoterne er helt i bund. Total win win!

I går havde min kæreste og jeg en rigtig hyggesøndag, som blev tilbragt i sengen med god film – jeg elsker virkelig sådan nogle dage! Sidst på eftermiddagen blev vi dog nødt til at stå op, da jeg skulle med toget tilbage til København. Øv øv øv….

Vi nåede lige at skyde et par outfitbilleder inden jeg skulle afsted, hvor jeg havde iført mig min stribede skjorte og mine culottebukser, som er rigtig gode til dette overgangsvejr vi har for tiden. Jeg havde også fået mine nye loafers fra Alexander Wang i brug (læs mere om dem i indlægget HER), som efterhånden er gået hen og blevet en favorit, da de passer perfekt til næsten alle mine outfits.

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  High on Fashion
  september 15, 2014 at 9:39 pm

  Den taske er bare så pæn 🙂

  • Reply
   Malene Mandrup
   september 15, 2014 at 9:43 pm

   Tak søde! Er også rigtig glad for den 🙂

  Leave a Reply