Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
WISHLIST

I wouldn’t mind wearing

greycol

1. from Zara, HERE // 2. from Asos, HERE // 3. from Saint Laurent, HERE // 4. from Mango, HERE // 5. from Haider Ackermann, HERE

Jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette lækre efterårsoutfit i dag. I øjeblikket drømmer jeg mig væk i armyfarvede sweatre og uldbukser, og disse fra henholdsvis Zara og Haider Ackerman matcher mine drømme til perfektion. Derudover er jeg helt forelsket i den smukke taske fra Saint Laurent med krokodilleprint, som helt klart ville være en garderobetilføjelse med lang levetid (gid jeg vandt i Lotto!!!!!!!!). 

Nu vil jeg smutte på arbejde (-: I må have en dejlig dag!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply