Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
OUTFITS

Pointed toe trend

IMG_9540

Loafers from Alexander Wang, HERE // Socks from Asos, HERE

Her er et detalje billede fra i mandags. Jeg er kæmpe fan af the pointed toe trend, som er en af de største sko trends for tiden. Disse sko fra Alexander Wang er alt for cool, og er især vild med det elegante look og den markerede hæl. Jeg overvejer at lave en collage over de fedeste pointed toe sko, da jeg har fundet en del der er ret fine. Detaljen med sokkerne var faktisk noget jeg faldt over på arbejdet den anden dag, og synes at det ser super fedt ud. Hvad synes I? (-:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply