OUTFITS

Minty feeling

IMG_9544col68IMG_9574IMG_9540IMG_9535-21IMG_9567IMG_9565Jacket from Sheinside // Top from Asos, HERE // Trousers from H&M // Shoes from Alexander Wang, HERE // Fish net socks from Asos, HERE // Bag from Zara, HERE // Necklace from Pilgrim // Ring from Sif Jacobs, HERE

God morgen piger! Hvor har vejret bare været lunt og sommeragtigt de sidste par dage, og det ser vist ud til at blive ligeså godt i dag. Skønt! Det er svært at forstå, at vi er helt inde i september. Her er et outfit fra forleden iført mintfarvet frakke og ny turtlenecktop. Frakken var egentlig lige lovlig varm at have på, men synes den var perfekt til at pifte mit all black-look op. Jeg tjekker ind igen senere, hav en dejlig dag! 

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply