Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
EVERYDAY RANDOM

Insta moments

insta3

Her er et par billeder fra de seneste uger på min Instagram. I er mere end velkomne til at følge mig lige HER, hvis det skulle have interesse. Det blev en smule sent i går aftes, og jeg skulle møde på arbejde 7.30 imorges, så jeg er fuldstændig færdig. Så min aften står på ren afslapning og tidligt i seng. Håber at jeres lørdag aften er lidt mere spændende end min (; Hyg jer!

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply