OUTFITS

Military

IMG_9598col70IMG_9585IMG_9591Trenchcoat from H&M // Turtleneck jumper from H&M // Army trousers from H&M Studio Collection, HERE // Loafers from Alexander Wang, HERE // Bag from Mulberry // Belt from H&M, HERE // Watch from Triwa, HERE

Her er et outfit fra sidste uge, hvor jeg er iført mine armybukser, hvid turtleneck og bredt bælte i taljen. Jeg er vildt glad for mit taljebælte, som er med til at bryde looket og skabe en feminin silhuet.

Fra denne uge af har jeg bestemt mig for at sige nej til sukker og alt for mange kulhydrater som brød, pasta, kartofler og ris. Kender I ikke når man sætter sig for sådan noget? Jeg skal derfor ud og handle en masse grønsager, kød og sunde fødevarer ind i dag. Men nu må vi se hvor lang tid jeg holder den – jeg er positiv!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply