BEAUTY

My hair care routine

Hair products from Redken Extreme, HERE

Her er nogle af mine hårprodukter fra Redken Extreme, som jeg har fået anbefalet af min frisør. Der er en shampoo, en balsam og Anti-snap, der giver håret ekstra beskyttelse.

Det er vigtigt, at have nogle gode hårrutiner, da det er altafgørende for at opretholde et sundt hår. Når jeg er i bad bruger jeg Redken Extreme Shampoo to gange – første gang vasker shampooen mit hår og anden gang går den ind og plejer og gør mit hår stærkere. Derefter bruger jeg Redken Extreme Balsam, som efterlader mit hår smidigt og glansfuldt. Før jeg tørrer mit hår bruger jeg en varmebeskyttende spray og Redken Extreme Anti-snap og efter jeg har tørret det bruger jeg Moroccanoil, som går ind og giver ekstra pleje til håret. Derudover bruger en god hårkur en gang om ugen. Har I nogle gode hårrutiner? (:

 Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply