WISHLIST

I wouldn’t mind wearing

Leather leggins from Black Lily, HERE // Audrey sunglasses from Celiné, HERE // Embellished shirt from By Malene Birger, HERE // Bag from Black Lily, HERE // Ankle boots from Senso, HERE

Jeg ville ikke have noget imod at hoppe i dette fine outfit i dag! De hotteste items denne sæson inkluderer nemlig tern, læderleggings, embellishment og rå ankelstøvler. Der er en fra arbejdet der har skjorten fra By Malene Birger, og jeg er helt vild misundelig – den er SÅ flot!

Imorges var jeg så træt, at jeg ikke havde opdaget at det regnede før jeg kom ned til min cykel. Jeg havde lidt småtravlt, så jeg fangede hurtigt min regnjakke og cyklede ellers afsted. Men det fortrød jeg hurtigt, da det regnede en del mere end jeg havde troet. Så da jeg ankom på arbejdet, var jeg helt gennemblødt fra lårene og ned – øv altså! Dårlig start på dagen, men jeg overlevede heldigvis (;

Senere kommer der en konkurrence op på bloggen, så blive hængende for at se hvad du har mulighed for at vinde!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply