OUTFITS

Nude & white

col75IMG_9726

Vest from Zara // Turtleneck shirt from H&M // Pants from Asos // Sneakers from H&M // Bag from Mulberry // Watch from Calvin Klein

Lige nu sidder jeg i bussen på vej hjem til København. Jeg har virkelig haft en dejlig weekend sammen med min søde kæreste, som har stået på ren afslapning med masser af film, lækker mad og en tur til det lokale marked. Jeg havde virkelig brug for en weekend, hvor jeg fik sovet ud og slappet af. Her er et par outfitbilleder fra i sidste uge, hvor jeg var iført et lækkert sæt i hvide og nude nuancer. Denne tendens er super in her til efteråret og jeg har tidligere skrevet et indlæg, hvor jeg viser nogle af de fedeste nude fund HER. Håber I har haft en dejlig weekend! (-: 

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Karina
  oktober 5, 2014 at 8:44 pm

  Du ser bare rigtig fin ud 😉 Er vild med dit outfit 😉

  • Reply
   Malene Mandrup
   oktober 5, 2014 at 9:26 pm

   Tusind tak søde!

  Leave a Reply