Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
EVERYDAY RANDOM

Dyrberg/Kern’s showroom

Ikke-navngivet-11

IMG_4452dyrberg kernIMG_4456IMG_4449I eftermiddags var en kollega og jeg på besøg i Dyrberg/Kern’s showroom, hvor vi så på fine smykker og blev forkælet med lækre drinks og fantastisk mad. Dyrberg/Kern har 30 års jubilæum i år, og har derfor kreeret den helt særlige kollektion kaldet Trilliance, som symboliserer de tre årtier og alliancen mellem de to partnere, Henning Kern og Gitte Dyrberg. Derudover blev vi introduceret for deres smukke SS15-kollektion, The Journey, som indeholder de smukkeste signatursmykker. Og som prikken over i’et modtog vi et fint armbånd, fra deres jubilæumskollektion Trilliance. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Hav en god aften! (-:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply