NEW IN

New in: Winter coat

Coat from Flippa K, HERE

De sidste par år har jeg været lidt nærig, når jeg skulle købe ny vinterfrakke. Jeg har derfor givet mig selv lov til at investere i en dyrere frakke i højere kvalitet denne vinter. For et par uger siden spottede jeg denne smukke frakke i Flippa K’s butiksvindue, og har ikke kunne få den ud af hovedet siden (Den findes også i en grå udgave, som også er super smuk!). Jeg tog derfor beslutningen og klikkede den hjem, hvilket jeg på ingen måde har fortrudt! Den er lavet af en luksuriøs uldblanding, som vil holde mig varm hele vinteren og derudover er den jo super smuk, tidsløs og stilren. Jeg er sikker på at den bliver en garderobefavorit mange år frem! (-:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply