NEW IN

New in: Feather jacket


Feather jacket from Moxy Copenhagen, HERE

Jeg har længe ledt efter den perfekte pels/fjerjakke til den rigtige pris og nu har jeg endelig fundet den. Min nye jakke i smukke sorte fjer er fra Moxy Copenhagen og jeg er så forelsket i den. Den neutrale farve gør det muligt at style den med næsten alt hele sæsonen, som blandt andet læderjeans og seje skjorter eller ripped jeans og varme strik.

Sikke et forfærdeligt vejr det har været i dag – silende regn hele dagen……. Min kæreste og jeg havde ellers store planer om en tur i tivoli for at se den fine halloween udsmykning, men det blev til en hyggedag i sengen istedet. I aften skal vi ind og se Fasandræberen. Jeg var ret vild med den tidligere film Kvinden I Buret, så håber på at denne er ligeså god! Har i set den? Hvis ja, var den god?

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply