OUTFITS

THE BLANKET SCARF

IMG_9890col99IMG_9895

Coat from Flippa K, HERE // Shirt from Selected Femme // Trousers from H&M, HERE // Loafers from Alexander Wang, HERE // Scarf from H&M, HERE // Bag from Zara, HERE

Godaften ladies!! Her er nogle outfitbilleder fra i går, hvor jeg var iført læderskjorte, silkeagtige bukser, uldfrakke og mit store halstørklæde. Jeg elsker at mikse forskellige materialer, da det giver en helt speciel effekt til looket. For et par dage siden skrev jeg om halstørklædet i et indlæg HER, hvor jeg viste inspirationsbilleder fra Burberry Prorsum. Jeg har taget tendensen fra catwalken til mig og bar halstørklældet over min ene skulder, og synes selv at det ser ret cool ud.

Det bliver koldere og koldere og dagene bliver mørkere og mørkere. Trist. Når jeg får fri fra arbejde kl. 17, går der ikke mange timer før det bliver mørkt. Det er derfor, at mine billeder er lidt mørke, hvilket er super ærgerligt! Blev bare nød til at dele outfittet med jer (: I dag var jeg til pressedag hos 9PR, hvor der blev vist en masse fine SS15 styles i deres showroom. Der blev også serveret vin, kaffe og lækker kage fra Charity Bakers – MUMS! Hav en skøn weekend, piger!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Bysarah.dk
  oktober 24, 2014 at 10:15 pm

  Hvor er det fint, og virkelig godt stylet 🙂
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud.
  // Sarah – bysarah.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   oktober 25, 2014 at 11:35 am

   Tusind tak! Super fin blog du har 🙂

  Leave a Reply