NEW IN

New in: Camel coat

camelcoat

Camel coat from H&M, HERE

 Som sagt i mit tidligere indlæg er camel farven et kæmpe hit denne sæson, og det er et musthave at have en camel coat i garderoben. Jeg er super glad for min fra H&M, som har en feminin silhuet og et cool bælte i tajlen.

Jeg glæder mig til imorgen, hvor jeg får besøg af nogle dejlige veninder fra gym. Vi skal lave lækkert mad og hygge (: I aften har jeg lidt arbejde jeg skal have ordnet og eller er det bare i seng! Hav en dejlig aften, piger.

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  oktober 29, 2014 at 3:25 pm

  Hold da op den er lækker 😀 Godt tip

  / Liselotte

  • Reply
   Malene Mandrup
   oktober 29, 2014 at 4:49 pm

   Jeg er også rigtig glad for den!!! 😀

  Leave a Reply