OUTFITS

Feather jacket & grid print

 

IMG_9929IMG_9916IMG_99221Feather jacket from Moxy Copenhagen, HERE // Shirt from H&M, HERE // Jeans from H&M // Bag from Zara, HERE // Ankleboots from H&M, HERE

Nøj hvor er jeg træt. Det har været en lang dag med en frisk løbetur i morges, travlhed og møder på arbejdet og lige nu sidder jeg godt klemt sammen i en bus på vej til Herning, hvor min kæreste bor. Dejlig måde at tilbringe sin fredag aften på……….. Imorgen skal vi hjem til mine forældre for at fejre min fars fødselsdag. Jeg glæder mig – har ikke set dem i en evighed! (Sådan føles det ihvertfald)

Her er et lækkert look fra i torsdags, hvor jeg (som sagt) var til LaLa Berlin event. Jeg er blevet ret glad for min fjer jakke, og jeg elsker måden at den tilføjer et eksklusivt pust ind i en grå og kedelig hverdag. Nu vil jeg sætte musik i ørerne og prøve at få en lur inden jeg rammer Herning – hav en dejlig weekend!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup 

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Tanja
  november 1, 2014 at 5:12 pm

  Fedt Stylet. Er bukserne i butikkerne nu? De er cool.

  • Reply
   Malene Mandrup
   november 2, 2014 at 9:08 pm

   Mange tak! De er desværre købt sidste år, så det tror jeg ikke.

  Leave a Reply