TIPS

25 % off Me & the Met

Leather leggins from Munderingskompagniet, HERE // Sweater and skirt from Designers Remix, HERE and HERE // Iphone cover from Ganni, HERE // Pullower knit from Gestuz, HERE // Lace bra from Ganni, HERE

Midseason sale er skudt i gang i de fleste butikker og webshops, hvilket også gælder hjemmesiden Me & the Met, som tilbyder 25% på din næste bestilling! Koden MIDSEASONAW14 skal bruges ved checkout og gælder til d. 7/11. Hjemmesiden tilbyder lækre styles fra de fedeste mærker som blandt andet Ganni, Designers Remix,  Filippa K og Gestuz. Jeg har her udvalgt mine favoritter fra deres webshop og overvejer kraftigt at klikke den hvide pullover hjem.

Nu er jeg hjemme i København igen. Jeg har virkelig haft en helt fantastisk weekend sammen med min kæreste og familie. Den har stået på udskæring af græskar, biograftur, familiehygge og masser af hjemmebagte boller og kage. Skøøønt! Så nu er jeg klar til en ny og skøn uge (-: God aften, piger.

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply