WISHLIST

Inspiration

Pictures from Pinterest 

Halløj babes! Her er lidt lækkert inspiration på en kold og grå tirsdag. I øjeblikket går jeg og drømmer om grå nuancer, varme viddebukser, strømper i skoene og store silhuetter. Dette er allesammen nøgleord som er essentielle og perfekte til vinteren, der er på vej.

I går fik jeg besøg af en god veninde, som bor i Odense. Vi var inde og se A$ap mop i Store Vega, hvilket var ret sjovt og fedt! Jeg er generelt ikke så meget til hiphop, men det var en super underholdende og cool koncert! Efter arbejde i dag skulle jeg til fødselsdag hos en af mine gamle gymnasieveninder. Der blev serveret boller, kanelsnegle og lagkage – MUMS! Nu vil jeg lægge mig til at sove – er så træt. I må hygge jer <3

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Layered up | malenemandrup
    november 5, 2014 at 9:39 pm

    […] i Vejle. Som I nok kunne fornemme i mit tidligere indlæg med lækre inspirationsbilleder HER, er jeg ret vild med grå nuancer fra top til tå og store silhuetter. Det afspejler de her […]

  • Leave a Reply