BEAUTY

Beauty Essentials

IMG_9877

Compact bronzing powder from Nilens Jord, HERE // Powder brush from Nielsen Jord, HERE // Brow brush from Nilens Jord, HERE // Lipstick from L’Oréal Exclusive, HERE // Nailpolish from L’Oréal Exclusive, HERE

Når det gælder lækker farve til kinderne har Nilens Jord i mange år været min favorit. Deres forskellige bronzere giver en frisk og naturlig glød og ens make-up holder sig flot hele dagen. Jeg bruger denne bronzing powder som highlighter til mine kindben, for at give et frisk pust til ansigtet. Dette er især en nødvendighed om vinteren, når man i forvejen ikke har så meget kulør i ansigtet.

L’Oréal har lavet en ny exclusive collection, som indeholder en læbestifter og neglelakker i forskellige røde nuancer, som er opkaldt efter fantastiske Hollywood stjerner. Mit sæt er opkaldt efter Eva Longoria, og har den perfekte blodrøde farve. Dette bliver helt sikkert en favorit til alle julefrokosterne der snart kommer! (-:

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply