OUTFITS

Leather jacket & miniskirt

IMG_0098col111IMG_0087

Leather jacket from MDK Munderingskompagniet, HERE // Sweater from Mango, HERE // Skirt from Envii, HERE // Sunglasses from Céline  // Clutch from Adax // Ankle boots from H&M, HERE

Her er et fint outfit fra sidste uge, hvor jeg var iført ternet nederdel,  grå sweater og læderjakke. For et stykke tid siden var jeg til lagersalg hos Envii på Østerbro, hvor jeg gjorde mig nogle super lækre kup, som blandt andet denne ternede nederdel. Jeg er normalt ikke så meget til store outlet og lagersalg, da der altid er proppet med mennesker og tøj der flyder. Men hvis man er lidt flad (ligesom mig), kan jeg virkelig kun anbefale det, da man kan finde utrolig mange lækre sager til fordelagtige priser!

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply