WISHLIST

Dresses for christmas & new year

1. from Ganni, HERE // 2. from Ganni, HERE // 3. from Day, HERE // 4. from Ganni, HERE // 5. from Warehouse, HERE // 6. from Vila, HERE

 Lange nætter, fantastiske fester, lækkert mad og masser af dans er nogle af de få ting vi elsker ved julen og festsæsonen er for de fleste allerede skudt i gang – jeg har ihvertfald selv allerede været til to julefrokoster. Dette betyder, at vi får muligheden for at gøre lidt ekstra ud af os selv med fin make-up og fantastiske kjoler. Jeg har fundet mit favorit-udvalg af sæsonens fineste kjoler, og som i kan se er jeg helt vild med med blonder, palietter og glimmer!

I øjeblikket sidder jeg i bussen på vej hjem til Jylland. Jeg har arbejdet 12 dage i streg, så jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem til min kæreste og familie og holde weekend. Det er godt nok tiltrængt! I må også have en skøn én! (:

Follow on Bloglovin? – Like on Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply