OUTFITS

Army style

army5army3army7army8Coat from Filippa K, HERE // Knit from Cos, HERE // Trousers from H&M Studio Collection, HERE // Watch from Triwa, HERE // Bag from Mulberry // Socks from Asos // Loafers from Alexander Wang

Jeg er helt vild med militærfarver – alt fra mos, oliven og militærgrøn. En af de store tendenser denne sæson er at mikse de fine nuancer fra top til tå, hvilket jeg har vovet mig ud i her. Dette outfit havde jeg på i går, og jeg var ret glad for at have en ekstra langærmet under for hold da op det var koldt! Det er generelt blevet utrolig koldt udenfor, og handsker er uden tvivl blevet er musthave når man skal udenfor. Puuuha – og det bliver kun koldere…. Jeg smutter i seng. Godnat og sov godt, piger <3

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply