BEAUTY

Bronzing spray

IMG_0142

Bronzing spray instant from James Read, HERE

Vinteren er en sæson i festens tegn, og hvem vil ikke gerne have en frisk glød i ansigtet og på kroppen til julens fester? På Costume har vi de sidste par uger testet selvbrunere, og jeg fik fornøjelsen af at teste denne bronzing spray fra James Read. Jeg er meget tilfreds med resultatet af selvbruneren, som giver en jævn og fin farve på huden. Jeg bruger den mest i ansigtet og på brystet, da den er svær at påføre på resten kroppen selv. Det eneste negative ved selvbruneren er, at den forsvinder relativt hurtigt. Du kan læse mere om de 5 selvbrunere vi har testet på Costume.dk HER.

I aften skal jeg til julefrokost med arbejdet på Hilton ude ved lufthavnen. Jeg glæder mig helt vildt – især til at smage den lækre mad! Mmmmmh. Hav en dejlig aften, piger! <3

Follow me on Instagram: @malenemandrupt
Follow me on Facebook: /malenemandrup

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply