Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malenemandrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
NEW IN

The perfect christmas dress

GANNI2

 Christy lace dress/GANNI

Jeg har længe været forelsket i denne smukke kjole fra Ganni, og da december er fuld af julefrokoster, blev jeg bare nød til at have den! Jeg har allerede planlagt, at jeg skal have den på til julefrokost imorgen med Benjamin Media. Jæjh! Jeg er helt vild med kjolens figurformede pasform, længde, som går ned over knæene, røde farve og de fine blomterblonder.

Om lidt skal jeg over til en veninde, hvor aftenen står på lækker mad og hygge. Dejlig aften til jer også! (:

Follow on Bloglovin? – Like on Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply