OUTFITS

Back in black

black1black3

Coat/FILIPPA K, sweater/MANGO, skirt/ENVII BY PERNILLE TEISBÆK, shoulder bag/ZARA, ankleboots/TAMARIS

Jeg beklager, at det har stået lidt stille på bloggen den sidste uge. Jeg har bare haft helt vild travlt på arbejde, fordi vi skulle relancerer Stylista.dk. Dvs. at jeg har været med til at flytte alle artikler manuelt over i det nye system….. og der var MANGE artikler! Men i dag blev vi færdige, og vi er klar til at gå live i det nye system imorgen!! Det er blevet så fint – glæd jer til at se det (: Om lidt skal jeg i bio med 3 veninder – vi skal se The Hunger Games og spise masser af bland selv slik. MUMS!

Her er jeg iført et sort, lækkert outfit fra sidste uge. Det blæste en del den dag, så det var lidt svært at få taget nogle gode billeder – som i nok kan se…. (Er så glad for min nye lædernederdel – læs mere her!!!!)

Follow on Bloglovin‘ – Like on Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply