SHOPPING TIPS

10% off designer sunglasses

1. CELINE // 2. MIU MIU // 3. CELINE // 4. PRADA // 5. CELINE // 6. MIU MIU // 7. RAY-BAN // 8. RAY-BAN

Man kan ikke ligefrem sige, at der har stået solskin på programmet de sidste par dage – men sommeren nærmer sig med hastige skridt, og solen er så småt begyndt at titte frem på de gode dage. Dette kræver selvfølgelig de helt rigtige solbriller, og jeg har her fundet otte lækre par, som du kan få 10% rabat på med rabatkoden SGSWELCOME. Så hvis du går og drømmer om et par designer solbriller er det nu, du skal slå til! Jeg overvejer kraftigt at klikke nr. 6 hjem fra Miu Miu, da jeg har en svaghed for cateye-solbriller. Har I en favorit? (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  marts 31, 2015 at 10:45 pm

  Åh, jeg ku’ godt nr. 6, hvis jeg lige mente, jeg ku’ smide så mange penge efter solbriller 😀

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 1, 2015 at 5:12 pm

   Jeg har det præcis på samme måde i øjeblikket (-; Men sidste år investerede jeg i et par fra Céline, og de var alle pengene værd!

  Leave a Reply