NEW IN SHOPPING

How to style the suede skirt

1. BY MALENE BIRGER // 2. M2MALLETIER // 3. H&M // 4. SOPHIE BILLE BRAHE // 5. NOTABENE

Sæsonens hotte 70’er trend, har for alvor givet det bløde ruskind en revival. Både high end og high street mærkerne har introduceret reto materialet i den traditionelle tan farve, og jeg må indrømme, at jeg er ret vild med tendensen. Jeg har netop klikket denne a-formede nederdel hjem fra H&M og har tænkt mig at style den med en lys overdel, sorte accessories og guld detaljer. Kan ikke vente med at bruge den med bare ben og sandaler, når temperaturene tillader det. Hav en dejlig aften, piger!

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  april 15, 2015 at 8:02 am

  Lækker styling!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 15, 2015 at 4:28 pm

   Tusind tak! 🙂

  Leave a Reply