OUTFITS

The shirt dress

skjortekjole-shirt-dress-H&M-mulberry-bag-shirt-dress-skjortekjoleskjortekjole-H&M-mulberry-sneakersShirt dress/H&M, turtleneck/MANGO, bag/MULBERRY, sneakers/H&M, watch/TRIWA

Efter to arbejdsdage i København sidder jeg nu i toget på vej til Jylland. Der var total påske kaos på Hovedbanegården, og næsten alle togene var forsinkede – øv. Men jeg fandt heldigvis en plads i det proppede tog og om halvanden time lander jeg i Vejle, hvor jeg skal ses med en sød veninde.

I går var iført dette afslappende og behagelige hverdagsoutfit. Jeg er vild med skjortekjolens ydre forlommer, dekorative lynlåse, snøre i taljen, som er med til at skabe et sejt workwear look. Jeg stylede den med et par hvide sneakers og en tynd rullekrave. God aften og god påske! (-:

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  april 1, 2015 at 7:41 pm

  Ih, den er fin den skjortekjole!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Malene Mandrup
   april 2, 2015 at 5:54 pm

   Tak! Er også rigtig glad for den, og den koster kun 149 kr. i H&M (-:

  Leave a Reply