OUTFITS

Denim & flared jeans

camel-coat-outfit-fashion-denim-chloé-drewcamel-coat-drew-chloé-bag-outfitcamel-coat-outfit-fashion-denim-jane-kønig-triwacamel-coat-outfit-fashion-denim-flareJeans/H&M, denim top/H&M, bag/CHLOÉ, loafers/ALEXANDER WANG, coat/H&M, watch/TRIWA, rings/JANE KØNIG

Godmorgen babes! Jeg er begyndt at blive ret vild med flared jeans, og jeg tror, at det er en trend, der er kommet for at blive. Men trenden har alligevel krævet en del tilvænning, da bukserne har mindet mig om noget jeg gik i, da jeg var 8-9 år gammel kombineret med et stykke med bart. Ikke det kønneste syn (-; Jeg tror, at hemmeligheden for at blive glad for denne type bukser ligger i, at gøre looket feminint og enkelt – ligesom på billederne ovenfor. Mit næste køb bliver nok et par hvide flared jeans, som dem HER. Kunne I se jer selv i et par flared jeans?

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply