HEALTH RECIPES

Kålsalat med appelsin og granatæble

salat-rødkål-granatæble-appelsin

Salat er dejligt hele året rundt, og jeg må indrømme at denne kålsalat passer bedst til vinterhalvåret. Men mens vi venter på foråret og de spæde grønsager, kan vi bruge vores kålrester til denne salat, som smager super lækkert! Vi brugte salaten som tilbehør til ovnstegt kyllingefiletter med pesto og baconsvøb.

OPSKIFT – Kålsalat med appelsin, granatæble og mandler:
½ rød spidskål, 2 appelsiner, ½ granatæble, 1 håndfuld hakkede mandler, 2 spsk eddike, 2 spsk olie. salt, peber

Fremgangsmåde:

  • Rens spidskålen og skær det i tynde strimler.
  • Skær skallen af appelsinen og skær appelsinkødet i tynde stykker.
  • Rul granatæblet over bordet, for at kernerne nemmere løsner sig. Flæk æblet og pil kernerne ud. Jeg plejer at slå det med en grydeske ned i en skål.
  • Eddike og olie sammen, krydr med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Pynt med hakkede mandler til serveringen.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

mandler-salat-rødkål-granatæble-appelsinsalat-rødkål-granatæble-appelsin-mandler

 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Nina
    april 17, 2015 at 3:54 pm

    Mums, det skal prøves, super sprøde billeder!

    • Reply
      Malene Mandrup
      april 18, 2015 at 2:26 pm

      Den er også super lækker! Tak 🙂

    Leave a Reply