INTERIOR

Decorate with plants

plants interior inspirationFrank og jeg flytter til København til sommer, og vi er i fuld gang med at kigge på lejligheder derovre. Vi havde egentlig fundet den perfekte lejlighed – nyrenoveret, smarte løsninger mht. opbevaring, de flotteste murstensvægge og lækker beliggenhed på Amager. Købsaftalen var skrevet under, og vi var næsten sikre på at få den, men der var desværre nogle, som bød over. ØVØVØV!!! Så nu er vi på udkig igen – det er ikke nemt….

Jeg glæder mig overdrevet meget til, at vi finder den helt rigtige lejlighed og ikke mindst til at indrette den! Jeg vil indrette den med masser af planter, da de giver liv, hygge og tilføjer diskret farve til rummene. Her har jeg fundet nogle lækre billeder, der inspirerer mig.

Photo credit: Pinterest

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Follow on Instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply